Moto3 Hírek - Jerez teszt, 3. nap: Miller az utolsó felvonást is behúzta

Akárcsak az eddigi két nap során, csütörtökön is az ausztrál Jack Miller bizonyult a leggyorsabbnak a Moto3-asok jerezi tesztjén. A KTM motorosa mögött Jakub Kornfeil és Niccolo Antonelli következett a sorban, míg a legjobb Hondát ezúttal újfent a top10-en kívül, konkrétan a 12. pozícióban találjuk Efren Vazquez személyében.

Moto2 Hírek - Jerez, teszt 3. nap: Kallio és Rabat révén a Marc VDS Racing kettőse az élen

A Marc VDS Racing finn versenyzője, Mika Kallio érte a leggyorsabb időt csütörtökön a jerezi Moto2-es teszt harmadik, s egyben utolsó napján, s ezzel ő végzett az összesített eredménylista élén is. Mögötte csapattársa, Esteve Rabat lett a második, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a szerdai legjobb Thomas Lüthi állhatott fel.

Moto3 Hírek - Jerez teszt, 2. nap: Miller, Hanika és a többiek – 9 tizeden belül a top15!

Úgy fest, idén sem fogunk unatkozni a Moto3-as világbajnokság futamain! A jerezi kollektív teszt második napján legalábbis nem kis tűzijáték volt az élmezőnyben, az első 15 pilótát kevesebb mint 9 tizedmásodperc választotta el a nap végén egymástól. Ami viszont ennél is örvendetesebb, hogy néhány új nevet is köszönthetünk az eredménylista élén, és a Honda is kezd éledezni.

Moto2 Hírek - Jerez teszt, 2. nap: Lüthi állt az élre, de Rabat és Kallio a nyomában!

Szerdán ideális időjárási körülmények között, száraz pályán folytatódott a Moto2-es és Moto3-as vb-mezőny háromnapos jerezi kollektív tesztje, melynek második napját a Moto2-esek között a svájci Thomas Lüthi zárta az élen, 1:42.515-ös idővel. Mögötte a Marc VDS Racing két pilótája, Esteve Rabat és Mika Kallio végzett minimális különbséggel.

Moto2 Hírek - Jerez teszt, 1. nap: Eddig Jerezben is Rabat a leggyorsabb

Esteve Rabat ma ott folytatta, ahol múlt héten, Valenciában abbahagyta. A Marc VDS Racing Team spanyol motorosa a Moto2-es világbajnokság jerezi kollektív szezon előtti tesztjét 1:42.747-es idővel az élen nyitotta, ezzel valenciai tesztelsősége után újabb tanújelét adta annak, idén is a vb-cím fő esélyesei között kell számolni vele.

Moto3 Hírek - Jerez teszt, 1. nap: Tovább hengerel a KTM, Miller az élen

A múlt heti valenciai kollektív teszt után ezen a héten Jerezbe látogatott a gyorsasági-motoros világbajnokság két kisebbik géposztályának mezőnye, amely tehát Spanyolországban folytatja a felkészülést a 2014-es esztendőre. Az erőviszonyok és az élmezőny összetétele tekintetében egyelőre nem mutatkozik komolyabb változás a Valenciában tapasztaltakhoz képest.

MotoGP Hírek - Valentino Rossi közönség-interjú (videókkal!)

Valentino Rossitól – tegnapi születésnapja alkalmából – 24 órán át kérdezhettek szurkolói a Bridgestone Italia facebook oldalán, ahová több mint 600 kérdés érkezett be. Mindenre persze nem válaszolt a „Doktor”, de a legizgalmasabbakra igen, mégpedig egy videóinterjú formájában, amit szintén a facebookon tettek közzé, olasz nyelven.

MotoGP Hírek - „Ha Dani meg tudja őrizni a motivációját, a világbajnoki címért harcolhat”

Ezt Mike Leitner, Dani Pedrosa főmérnöke nyilatkozta a spanyol motociclismo.es oldalnak adott legfrissebb interjújában. Az osztrák szakember szerint a Repsol Honda rutinosabb spanyol versenyzőjében minden adottság megvan ahhoz, hogy harcba szálljon világbajnok csapattársa, Marc Marquez ellen, hiszen sachsenringi bukása előtt tavaly is vezette a pontversenyt.

Moto3 Hírek - Valencia teszt, 2. nap: Antonelli még mindig az élen, egyértelmű KTM-fölény

A valenciai kollektív teszt második napján már valamivel melegebb idő fogadta a Ricardo Tormo Circuit aszfaltján a Moto3- mezőnyét, mint az előzőnap, és ennek megfelelően a köridők is tovább javultak. Az élen maradt Niccoló Antonelli, ám a Gresini Racing olasz motorosát, Jack Miller 8 ezredmásodpercre megközelítette.

Moto2 Hírek - Valencia teszt, 2. nap: A második nap is a Marc VDS Racingé, ezúttal Rabat az élen

A kollektív valenciai teszt második napját is a Marc VDS Racing Team egyik pilótája zárta az élen. Mika Kallio tegnapi elsősége után a mai napon Esteve Rabat futotta az abszolút leggyorsabb időt, ami több mint egy másodperccel szárnyalta túl finn csapattársa előzőnapi legjobbját. Kallio ma 3. lett, a finnt Thomas Lüthi tudta még megelőzni.

MotoGP Hírek - A Suzuki elégedett a Magneti Marelli elektronikájával

Múlt héten a 2015-ös visszatérésre készülő Suzuki is jelen volt a sepangi gyakorláson, amelyen tesztpilótájuk, Randy de Puniet mindenkinél több kört tett meg motorja nyergében. A japán gyár főként az elektronikára fókuszált Malajziában, ugyanis először szerelték be a gépbe a Magneti Marelli ECU hardverét.

Moto3 Hírek - Valencia teszt 1. nap: Tarolt a KTM, Antonelli az élen

Egyértelmű KTM-fölényt hozott a Moto3-asok valenciai tesztjének első napja, hiszen Niccolo Antonelli, Jack Miller, Romano Fenati és Isaac Vinales révén az első négy helyet a márka képviselői sajátították ki. A Husqvarna, amely gyakorlatilag teljes mértékben megegyezik a KTM-mel, egy ötödik helyet gyűjtött be, míg a legjobb Honda a kilencedik pozícióban zárt.

Moto2 Hírek - Valencia teszt, 1. nap: Kallio egyetlen ezredmásodperccel Torres előtt

Rendkívül szoros végeredményt hozott a Moto2-esek első hivatalos tesztnapja Valenciában: a Marc VDS finn motorosa, Mika Kallio egyetlen ezredmásodperccel bizonyult gyorsabbnak az asparos Jordi Torresnél, ráadásul a harmadikként végző Thomas Lüthi is fél tizedmásodpercen belül volt az éllovashoz képest.

MotoGP Hírek - A Honda újra megkörnyékezné Lorenzót

Shuhei Nakamoto, a HRC alelnöke újfent megerősítette, hogy a Honda ismét megpróbálja majd megszerezni Jorge Lorenzót a gyorsasági motoros világbajnokság 2015-ös idényére. Ha ez sikerül, egy spanyol szupercsapat állhat össze a Repsolnál a jelenleg a Yamahánál versenyző motorossal és a címvédő Marc Marquezzel.

MotoGP Hírek - Ezpeleta: „Biztos vagyok benne, hogy sikerül megállapodnunk a HRC-vel”

Carmelo Ezpeleta, a Dorna elnöke szerint nem kell tartani attól, hogy a Honda kiszállna az egységes motorvezérlő elektronika (ECU) bevezetése esetén, ugyanis biztos benne, hogy sikerül megállapodniuk a HRC-vel. A MotoGP-t irányító szervezet első embere azt is elmondta, hogy a költségek csökkentése jelentheti a legfőbb csalogató eszközt az új gyártók számára.
<<  49 50 51 52 53 [5455 56 57 58  >>  
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Impresszum