• MotoGP Hírek - Rossi magabiztos a versenyt illetően

MotoGP Hírek - Rossi magabiztos a versenyt illetően

Készült: 2017.május.21 11:19 Készítette: Lipták Melinda Írta: Papdi Tamás Kategória: Motoros Hírek, Motogp hírek Forrás P1race

MotoGP Hírek - Rossi magabiztos a versenyt illetően
Van oka bizakodnia Valentino Rossinak: nem csupán a második rajthelyet szerezte meg, de úgy érzi, a versenyen is jól teljesíthet majd. A sajtótájékoztatón az esélylatolgatás mellett szóba került a visszavonulása is.
Remekül sikerült a Francia Nagydíj időmérő edzése Valentino Rossi számára. A kilencszeres világbajnok a második rajthelyet szerezte meg, közvetlenül Vinales mögött, így érthető módon elégedett volt a szombati nappal: „Nagyon elégedett vagyok a kvalifikációval, az első sorból fogok indulni, ami mindig nagyon fontos a versenyt illetően. Úgy vélem, remekül dolgoztunk, módosítottunk pár dolgot a motoron, de úgy néz ki az M1 nagyon kedveli ezt a pályát és ezt az aszfaltot. A gumik rögtön kíválóan működtek száraz pályán, jól érzem magam a motoron, ez pedig nagyon fontos. Jó beállításaim vannak holnapra, mostantól pedig koncentrálnunk kell, ügyelni a gumikra és reménykedni a jó időjárásban” – értékelt a pontverseny éllovasa.

Mint mondta, ugyan fontos, hogy az élmezőnyben legyenek, de edzésről edzésre, kanyarról kanyarra, a bajnokságot szem előtt tartva kell gondolkodniuk. Neki, Vinalesnek és a csapatnak is fontos, hogy a jerezi verseny után jó eredményeket érjenek el. Szóba került az is, hogy esetleg Zarco vehetné át a helyét a gyári csapatban ha esetleg a visszavonulás mellett döntene 2018 végén. Némi derültséget okozott, mikor Rossi a francia újságíró ezt firtató kérdésére úgy felelt, hogy „gondolod vagy szeretnéd? Amúgy miért ne lehetne?”.

Azonban gyorsan komolyra fordította a szót: „Kétéves szerződésem van, élvezem a versenyzést, jól is teljesítek, de nem vagyok már fiatal. Jövőre el kell döntenem, hogy folytatom-e avagy sem, a többit pedig majd akkor meglátjuk” – zárta gondolatait.
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Impresszum