• Moto2 Hírek - Morbidelli megszerezte idei negyedik győzelmét

Moto2 Hírek - Morbidelli megszerezte idei negyedik győzelmét

Készült: 2017.május.21 19:49 Készítette: Lipták Melinda Írta: Sleiher Dávid Kategória: Motoros Hírek, Moto2 hírek, Motogp hírek Forrás P1race

Moto2 Hírek - Morbidelli megszerezte idei negyedik győzelmét
Hiába rajtolt el jól Lüthi és haladt Morbidellit előtt, az olaszt nem tudta megállítani, aki végig jól kezelte a többiektől érkező nyomást, és behúzta a diadalt. A második, Jerez után ismét Bagnaia lett, míg a harmadik helyet nagy csatában Lüthi nyerte.
A vasárnapi program a Moto2-esek Le Mans-i versenyével folytatódott. Az élről induló Lüthi jól kapta el a rajtot, de az utolsó kanyarok egyikén sikerült Morbidellinek őt megelőznie. Az első kört így az olasz vezetésével szelte át a mezőny, akit a svájci követett Bagnaia előtt. Marquez is hamar felvette a ritmust, és a második körben megelőzve a harmadik olaszt Morbidelliék után eredt. Eközben Marininek egy bukást követően búcsúznia kellett a futamtól csakúgy, mint Navarrónak.

Az élen ezalatt folyt az adok-kapok Lüthi és Morbidelli között, azonban a svájci hibázott és visszacsúszott a negyedik helyre. Bukásoknak se maradtunk híján, Baldassarri és Manzi is bemutatott egyet-egyet. A verseny féltávjához érkezve továbbra is a világbajnoki éllovas olasz vezetett, megelőzve Bagnaiát, Marquezt és a negyedik Lüthit. Az összetett harmadik helyezett Oliveira a tizennegyediken haladt ekkor.

Hat körrel a vége előtt az élen haladó Morbidelli-Bagnaia kettősnek sikerült leszakítania a Marquez-Lüthi párost. Utóbbi versenyzők kiélezett csatát vívtak a dobogóért, amit Lüthi egy remek manőverrel biztosított be. Az élen hiába dolgozta le apránként Bagnaia a hátrányát Morbidellivel szemben, a Marc VDS-esnek mindig volt válasza, így behúzta a diadalt Franciaországban. Az ötödik Pasini, a hatodik Aegerter, míg a hetedik Nakagami lett. A top10-ben végzett még Corsi, Vierge és Hernandez. Oliveira csak tizenhetediknek látta meg a kockás zászlót.
Készítette: www.KarikuszDesign.hu | Szerverhosting Partnerünk: EZit.hu Minden jog fenntartva : AutoMotorCenter.hu 2010-2018
Írj nekünk | Impresszum